不一样

每一个人,都会有,

不一样的:

看法、做法、审美观、方程式等。

如果,

每一个人的看法、做法、审美观、方程式都一样的话,

没有了惊喜,

没有了味觉,

没有了刺激,

没有了它本来独有的气色,

....

喜欢和别人不一样,是很任性的一个做法。

请原谅我一直以来都那么的任性。

可是对于艺术性的美丽,它的美丽也许看在每一个人的眼里都会不一样。

有些人觉得美,有些人觉得平凡,有些人觉得一般,有些人觉得没有怎么样,有些人觉得不好。这纯粹是个人喜好。

可是无论是怎么样的批评都好,并不代表不珍惜....

One thought on “不一样

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s