最亲爱的-梁文音

没开口问的 你忐忑反驳
从你的语气里听懂了
不自然的歉疚代表什麽
前座的线索 忍住的颤抖
还想揣摩如果开往他的门口
谎你会怎麽说

最亲爱的最後最远离了
最美好的最後最是痛了
我宁愿你是对的
伤人地拉扯 不如哭着自由
最亲爱的最後最遗憾了
最该走的最後最难转身
我真的被爱过了
你才要我先割舍 不是吗 亲爱的

越是抱紧你 越感受裂缝
最害怕的终於成真了
决定却比想像中还沉重
我多想相信 你也不舍得
否则那些陌生简讯声震动了
你怎麽还没走

p/s: 一首伤感却又真实的。里头有我喜欢用的一句话,, “不是吗?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s